Particuliere klant? Klik hier   |   Bel Yu: +31 62 739 6470   

Stoelmassage

  Shiatsu Stoelmassage


  Op basis van het Japanse Shiatsu

  Shiatsu Stoelmassage is een korte en effectieve behandeling door middel van verschillende Kneed en druktechnieken op basis van het Japanse Shiatsu. Shiatsu betekent ‘vingerdruk”


  Massages zonder uw werkplek te verlaten

  U hoeft uw werkplek niet te verlaten voor stoelmassage. De behandeling vindt letterlijk op de werkplek plaats. De massage wordt over u kleding heen gegeven, waardoor een ieder deel kan nemen. Shiatsu stoelmassage wordt nauwkeurig aangepast aan de wensen en behoefte van de ontvanger. Daarnaast is het eenvoudig in te plannen. Na de massage voelt u zich ontspannen, uw concentratie neemt toe en gaat u met hernieuwde energie aan het werk.
   

  Een korte en effectieve behandeling

  Het is een effectieve drukpunten massage van hoofd, nek, schouder, rug, armen, handen. Met behulp van duimen, handpalmen en ellebogen, wordt er druk uitgeoefend op acupressuurpunten en meridianen (energiebanen). De behandeling duurt is afhankelijk van het pakket wat u kiest. De behandeling kan gegeven worden op speciaal daarvoor ontwikkelde ergonomische stoel of op een massage tafel.

  Lees meer over onze tarieven van de verschillende Shiatsu bedrijfsmassage pakketten »

  Stuur een e-mail:

  info@yustoelmassage.com
  T: +31 (0) 627396470

  KVK nummer: 59726938


  Download de Yu Brochure  Indeling

  Stoelmassage werkt preventief tegen veel voorkomende werkgerelateerde klachten zoals stress, werkdruk, RSI. . Bij het signaleren van meer ernstige gezondheidsproblemen zal de Shiatsu stoelmasseur de werknemer doorverwijzen naar huisarts, bedrijfsarts of fysiotherapeut.
   

  Aangenaam, Yu Stoelmassage 

  Wij zijn professionele en gediplomeerde stoelmasseurs die een hoogwaardige service verlenen en staan voor professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

  Leer meer over de positieve effecten »

  Vraag een offerte aan »
COPYRIGHT © YU STOELMASSAGE 2014