Particuliere klant? Klik hier   |   Bel Yu: +31 62 739 6470   

Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen


  Ontvang een offerte op maat


  Omdat wij graag rekening houden met uw wensen maken wij een offerte op maat. Frequentie, aantal medewerkers en looptijd zijn hierbij van belang.
  Iedere aanvraag wordt individueel in behandeling genomen. Op basis van een intakegesprek, waarin de wensen en behoeften van de opdrachtgever besproken worden, zal er een prijsvoorstel gemaakt worden

  Uurtarief en afname

  Uurtarief in overleg en is afhankelijk van de frequentie. In 1 uur worden er maximaal 2 3 a 4 personen behandeld.Yu hanteert een minimale afname van 3 uur aaneengesloten per masseur, pauzes zijn voor rekening van de masseur en worden dus niet in het tarief berekend.

  Lees meer over onze tarieven en bedrijfsmassage Shiatsu pakketten »

  Offerte aanvragen

  U kunt contact met ons opnemen voor een passende offerte middels het formulier hieronder. Overigens kunnen de kosten volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd, Ook de 21% BTW mag volledig verrekend worden. Massage is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar, mits zij dit onderdeel maken van hun arboplan en de massages plaatsvinden tijdens werktijd.
  Bij bepaalde criteria hoeft u geen loonbelasting te betalen over de kosten van de stoelmassages. Neem contact op met de belastingdienst voor volledige informatie of Google naar Werkkostenregeling 1 jan 2015.
     Vraag een offerte aan:


  email address:
  Homepage:
  URL:
  Comment:

  :
  *:
  *:
  *:
  :
   
   
COPYRIGHT © YU STOELMASSAGE 2014