Particuliere klant? Klik hier   |   Bel Yu: +31 62 739 6470   

Positieve effecten

  Positieve effecten


  Stoelmassage zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt


  Verminder werkstress

  De werknemer is tijdens of na de stoelmassage meer ontspannen en daardoor stressbestendig en beter gehumeurd. Doordat de doorbloeding verbeterd en de spieren weer soepel zijn nemen eventueel bestaande klachten af en neemt de concentratie toe.

  Verminder RSI en verhoog de productiviteit

  Vele bedrijven hebben, na invoering van stoelmassage op de werkplek, een duidelijke daling geconstateerd in het aantal rsi gerelateerde klachten van hun medewerkers. Dit verlaagt het risico op ziekteverzuim en werkt motivatie en productiviteitsverhogend.

  Vroegtijdige signalering van klachten

  Door de massage wordt de medewerker zich meer bewust van zijn of haar lichamelijke conditie. De medewerker is zich meer bewust van zwakke plekken in het lichaam, waardoor hij in staat is vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen. Hierdoor wordt verergering van rsi of stress gerelateerde klachten voorkomen.

  Een belangrijk doel van stoelmassage is het vroegtijdig signaleren van lichamelijke problemen die behandeld dienen te worden door een therapeut, de masseur zal de werknemer adviseren om bijvoorbeeld een fysiotherapeut te bezoeken. Door het vroegtijdig signaleren van dergelijke klachten voorkomen we dat de ernst van de klacht, en de gevolgen hiervan, verder toeneemt.

  Aangenaam, Yu Stoelmassage

  Wij zijn professionele en gediplomeerde stoelmasseurs die een hoogwaardige service verlenen en staan voor professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.


  Leer meer over onze werkwijze »

  Vraag een offerte aan »
COPYRIGHT © YU STOELMASSAGE 2014